Blogi

toukokuu 10, 2017

Don´t look back, you´re not going that way.

Yrityksessämme kääntyy jälleen uusi sivu, kun Marko Makkonen jättää tehtävänsä Suomen Graniittikeskuksen toimitusjohtajana 20.5.2017 ja siirtyy toimitusjohtajaksi Lumir Oy:lle. Marko tuli Graniittikeskukselle viime kesän lopulla, laittoi bisnekseen vauhtia ja voitti porukan puolelleen. Uusia projekteja on laitettu käyntiin, viety loppuun ja luotu pohjaa kannattavaan tulevaisuuteen. Nyt sanomme Makkoselle isot kiitokset ja toivotamme tsemppiä uusiin haasteisiin. Samalla toivotamme uuden toimitusjohtajan tervetulleeksi.

Suomen Graniittikeskuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty tekniikan lisensiaatti Jani Kiistala. Rakentamisen ammattilainen ja suurten projektien tekijä Jani Kiistala aloittaa tänään keskiviikkona 10.5. Suomen Graniittikeskuksen uutena toimitusjohtajana. Kiistala on toiminut Wereldhave Finland Oy:llä Itiksen teknisenä päällikkönä, vastuullaan Itiksen kauppakeskusuudistuksen tekninen johtaminen ja teknisten prosessien kehittäminen. Aiemmin Jani on tehnyt töitä Lidlin kiinteistöorganisaation vetäjänä ja sitä ennen useita vuosia YIT:llä. Yrittäjätaustaakin löytyy ja se on tarpeen Graniittikeskuksella, jossa yrittäjämäinen asenne on osa toimintakulttuuriamme ja identiteettiämme. Jani on rakentamisen ja kiinteistöjen ammattilainen, jolta löytyy laajaa kokemusta niin kaupallisten- ja asuinrakennusten rakentamisesta kuin korjauksesta ja ylläpidostakin.

Graniittikeskuksen uudella toimitusjohtajalla on monipuolista johtamiskokemusta ja hän uskoo, että hyvä johtajuus on avaintekijä yrityksen menestykselle. Työ kohti kestävää ja kannattavaa luonnonkivirakentamista jatkuu Graniittikeskuksella tästä lähtien Jani Kiistalan johtamana. Hänen tavoitteena on jatkaa kannattavaa kasvua, ja pyrkiä tasoittamaan työkannan syklisyyttä. Tulevaisuuden visiona Janilla, ja koko Graniittikeskuksen porukalla, on raikastaa luonnonkivialan imagoa ja luoda sen avulla kivelle uusia käyttömahdollisuuksia. Matka kohti kirkasta visiota jatkukoon.

Kirjoittaja: admin

0
Yhdistää
Ole hyvä ja odota...
Jätä meille viesti

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko tarjouksen? Jätä meille viesti niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Nimesi
* Sähköpostisi
* Kysymyksesi
Kirjaudu keskusteluun

Onko sinulla kysyttävää?

Nimesi
Sähköpostisi
* Kysymyksesi
Miten voimme olla avuksi?